Rendelő

Praxisunkban holisztikus szemléletű orvoslás folyik, a hagyományos orvoslás mellett homeopátia, és természetgyógyászat alkalmazásával.

Jelenleg öten dolgozunk a praxisban, igazi csapat vagyunk. A betegek gyógyítása mellett folyamatos betegoktatást végzünk. Minden segítséget igyekszünk megadni, hogy a lehető legtöbb ember teljes értékű, minél hosszabb, egészséges életet éljen.

Szolgáltatásaink: az akut rendelői és otthoni betegellátáson kívül krónikus betegek gondozását, végezzük. Gyógyszer és egyes gyógyászati segédeszköz rendelésére, valamint keresőképtelenség esetén táppénzre vételre van jogunk. Rizikófelmérést, gépjárművezetői és fegyvertartási alkalmassági vizsgálatot végzünk, látleletet veszünk fel.  A rendelőben rendszeresen használunk EKG készüléket, 24 órás holter vérnyomásmérő monitort., InBody testösszetétel mérőt, négyvégtagi vérnyomásmérőt, melyekkel rendszeresen végzünk szűrővizsgálatokat. A betegek tájékoztatásán kívül oktatunk orvostanhallgatókat, háziorvostan-, csecsemő és gyermekgyógyász szakorvosokat.

A bőrgyógyászat, szemészet, orr-fül-gégészet, urológia, nőgyógyászat, pszichiátria, traumatológia (baleseti sebészet) beutaló nélkül is igénybe vehető. Ezeken a szakrendeléseken is szükséges időpont egyeztetés, vagy orvosi konzultáció esetén beutalót is adunk.