Munkatársak

Varga Mihályné , Márti

1981-ben végeztem Szegeden, a Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában. Gyermekápolói, majd körzeti szakápolói képesítést szereztem. Bölcsödében  és idősek otthonában gondozónőként dolgoztam. 1994-től jelenlegi munkahelyemen körzeti ápolónő vagyok. Diétás és életmódi tanácsadással segítem a cukorbetegeket és a rászorulókat is. Munkámat azért szeretem, mert lelkesít a betegek  pozitív  visszajelzése. A kisgyermekek pedig jókedvükkel, őszinteségükkel változatossá teszik a mindennapjaimat.  
2021 októberben a nők 40 korkedvezményes nyugdíját igénybe tudtam venni. A kolléganők és a munka szeretete miatt nyugdíj mellett 4 órában továbbra is dolgozom. A szabadidőm próbálom hasznosan, olyan dolgokkal tölteni, ami boldogságot okoz és feltölt.
Új hobbit találtam magamnak és ez a sütés. Családom legnagyobb örömére rendszeresen sütök különböző pékárúkat. Szabadidőm így gyorsan telik, mert most már 3 kisunokám is van, akik igénylik, hogy sok időt töltsek velük.

Ádám Mihályné , Macus

1983-ban érettségiztem Szegeden, a Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában általános ápolói és asszisztensi képesítést  is szereztem. Először véradós asszisztens voltam. 1998 óta dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. 2005-ben OKJ-s Fiziotherápiás Szakaszisztensi képzést, 2013-ban diplomás ápolói képesítést szereztem az SZTE-ETSZK-n, Szegeden. Ezzel a képzettséggel nagyobb tudásra tettem szert, amelynek nagy hasznát veszem a mindennapi betegellátásban, amit a betegek visszajelzése is igazol. Feladataim közé tartozik az  ultrahang, a mágneses, elektromos és fényterápiás kezelések elvégzése saját és szakorvosi indikáció alapján. Részt veszek a házi betegápolás feladataiban is. 
5 éve a vérvétellel kapcsolatos feladatokat is elvégzem a rendelői munka mellett. A páciensek biztató szavai, elismerése ad erőt a kora reggeli munkakezdéshez.
3 gyermekem felnőtt, családot alapított. Egyelőre 2 unoka gyarapította családunkat.
Egy évvel ezelőtt kezdtem bele az Orzságos Kéktúra 1117,7 km-es táv teljesítésébe. Amennyiben lehetőség adódik bakancsot húzunk Kamenik doktornővel és rójuk a kilométereket.

Dr. Kamenik Henriett, Heni

1990-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem, Általános Orvos Karán. A diploma megszerzése után az egri Markoth Ferenc Kórház belgyógyászati osztályán helyezkedtem el orvosgyakornokként. Két gyermekem születése után visszaköltöztem Szegedre, pontosabban
Bordányba. Ezt követően a II. Kórház Onkológiai osztályán kezdtem el dolgozni, de egy váratlan esemény miatt átmenetileg pályamódosításra kényszerültem. Ezt az időt kihasználva elvégeztem a Kertészeti Főiskola Kertészmérnöki Karát. 2011.szeptembertől a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi karán a családorvosi rezidens képzésben vettem részt, majd 2014 november végén háziorvos szakvizsgát tettem. Azóta a
Medi-Csi 2000 Bt.–nél dolgozom, szándékom szerint nyugdíjas koromig. Már nagyon vágyom ennek bekövetkeztére, hiszen három tündéri unokám várja, hogy játsszak velük sokat.
Szabadidőmben az aktív kikapcsolódás híve vagyok, így másik tervem Marikával és Mártika segítségével folytatni az ország megismerését
a Kéktúra végig járásával. Addig is munkahelyemen
igyekszem jó formában lenni és sok jókedvvel, valamint a
legjobb tudásommal segíteni a betegellátást.

Csányi Tímea

Szegeden születtem 1984.03.01.-èn Zàkànyszèken nőttem fel.
Àltalànos iskolai tanulmànyaimat is ott fejeztem be. Màr àltalànos iskolàs koromban tudtam hogy èrdekel a gyógyitàs,az embereken való segitès,ès az egèszsèggel- betegsèggelkapcsolatos dolgok.
1998-2002 ig Szegeden a Kossuth Zsuzsanna egèszsègügyi Szakközépiskolàba jàrtam.  A tanulàs mellett 2003-2006- ig az Új klinika traumatológiai osztàlyàn dolgoztam segèdàpoloókènt, hogy bővitsem tudàsom ès kerestem is legyen. Nagyon èrdekelt a szülèszet nőgyógyàszat. A vàrandosàggal kapcsolatos dolgok ezèrt èrettsègi utàn 2006.-ban.  Szülèsznői vègzettsèget szereztem. 
2006-2013 ig  a Szegedi Szülèszeti ès Nőgyőgyàszati klinikàn dolgoztam.
2009- ben ismerkedtem meg gyermekeim apjàval  ès 2011-ben költöztem Üllèsre.
3 gyermek èdesanyja vagyok. 2013-ban  megszületett első gyermekünk Lackó, 2016-ban Dóri, 2018- ban Levente. 3.gyermrkünk születèse utàn visszamentem a klinikàra dolgozni.
Család mellett màr nem volt egyszerű Szegedre az utazàs. Mèrlegeltem a dolgokat így helyben próbàltam munkàt talàlni.
2021 November óta vagyok a Medi-csi
csapat tagja. Hàlàs vagyok hogy közèjük tartozhatok. Igyekszem hasznos tagja lenni a csapatnak, ès elsajàtitani a mindennapi szokàsokat, tevèkenysègeket a rendelőben.
Szabadidőmben szeretek együtt lenni a gyerekekkel,csalàddal. Szeretek a termèszetben sètàlni,biciklizni.

Marik Réka

2022. májusában szereztem meg a diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen. Békéscsabáról származom, de az egyetem befejezése után Szegeden maradtam és 2022. októbere óta a háziorvos rezidens képzésben veszek részt. Ennek során a legtöbb kórházi osztályon hosszabb-rövidebb gyakorlatokat töltöttem el. 2024 novemberétől pedig már az üllési háziorvosi körzetben fogom tölteni a képzésemből hátralévő 1 évet. Nagyon örülök, hogy vegyes praxisban dolgozhatok, mert így nem csak a felnőtt-, de a gyermekellátást is van lehetőségem megtanulni.