Rólunk mondták

 • "Háziorvostan gyakorlatomat töltöttem a  Medi-Csi 2000 Bt.-nél , dr. Csonka Erika család- és gyermekorvosnál. Azért választottam ezt az oktató körzetet, mert sok jót hallottam az itt folyó oktató munkáról. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek a háziorvosi gyakorlat Üllésen töltését. Emellett főként azoknak javasolom , akik szeretnének minél több gyakorlati tapasztalatot szerezni, valamint akik kíváncsiak arra, hogyan is ültethető át a gyakorlatba az egyetemen megszerzett ismeret. Ezt a kis időt pedig egy jó hangulatú, inspiráló közegben szeretnék eltölteni.”

 • “Szigorló orvosi évemet az üllési rendelőben kezdtem. Bátran kijelenthetem, hogy stabil alapokkal, tudással vághattam bele a többi gyakorlatba, és ezt a többi képző helyen is elismerték. A vegyes körzet lehetőséget adott gyerekekkel, és különleges betegekkel való találkozásra, speciális kommunikáció elsajátítására. Talán azzal kellett volna kezdenem, hogy megköszönjem itt is az ott dolgozók belém fektetett energiáját, az ottani magasfokú szakmai (és emberi) munkáról csak kiválóan tudok nyilatkozni! Végül pedig az üllésiek befogadását, gyakornokok előtti megnyílását, szeretetét szeretném megemlíteni, ami a mai napig is elkísér. Köszönöm, hogy ott lehettem!”

  Varga Linda

 • „Egyértelműen mindenkinek csak ajánlani tudnám. Az orvos képzés során a gyakorlati oktatás nagyon kevés, de ezen rövid idő alatt még itt volt lehetőségem lenni 1000x többet tanultam, mint bármely gyakorlaton. Éreztem, hogy részese vagyok a differenciál diagnosztizálásán át a beteg meggyógyításában, pedig még diplomám sincs. Fantasztikus élmény volt, köszönöm!”

  Czékus Csilla

 • “Háziorvostan gyakorlatomat töltöttem a  Medi-Csi 2000 Bt.-nél, dr. Csonka Erika család- és gyermekorvosnál. Azért választottam ezt az oktató körzetet, mert sok jót hallottam az itt folyó oktató munkáról. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek a háziorvosi gyakorlat Üllésen töltését. Emellett főként azoknak javasolom, akik szeretnének minél több gyakorlati tapasztalatot szerezni, valamint akik kíváncsiak arra, hogyan is ültethető át a gyakorlatba az egyetemen megszerzett ismeret. Ezt a kis időt pedig egy jó hangulatú, inspiráló közegben szeretnék eltölteni.”

  Pribojszki Magdolna

 • "Több alkalommal volt szerencsém gyakorlaton részt venni a dr. Csonka Erika által vezetett üllési háziorvosi rendelőben, mind nyári gyakorlat keretén belül, mind szigorló évben. Minden alkalommal ingergazdag környezet, kedves munkatársak fogadtak. Doktornő kivételes oktatói készségei nagyban segítették az egyes betegségek megértését, a differenciál- diagnosztika megfelelő alkalmazását. Ugyanakkor a betegekkel való kapcsolata is példaértékű. A tapasztalatszerzés lehetősége a teljes háziorvosi praxis spektrumára kiterjed, lévén hogy gyermek és felnőtt körzetről van szó. A rendelő minden alkalmazottja segítőkész. Az általuk végzett munkába is van lehetőség bekapcsolódni, bátran fordulhat hozzájuk az ember bármilyen szakmai jellegű kérdéssel. Összességében nagyon elégedett voltam a gyakorlattal. Sokat jelentett orvosi képzésemben ez az állomás."


  Ádám Gábor

 • "Számomra csakis pozitívumokkal telt el a rendelőben töltött két hét. Legelőször azt emelem ki, hogy már az első pillanattól kezdve olyan otthonos, pozítiv fogadtatásban részesültem, mintha évek óta egymás kollégái, barátai lennék az itt dolgozóknak. Már az első pillanatban érezhető volt a betegek és a hozzátartozók bizalma a Doktornő és az asszisztensek felé. Családias, követlen, baráti a hangulat, ahol mindig jutott idő egy kis kötetetlen beszélgetésre is. Szakmai szempontból változatos esetekkel találkozhattam, mivel rengetegen megfordultak a rendelőben, az idős és a fiatal generációk is. Miután elsajátítottam az alapvető házi-, gyermekkörzeti ellátás fogalmát és gyakorlatát, tulajdonképpen önállóan végezhettem munkámat, miközben bármikor kérhettem szakmai segítséget és útmutatást."


  Végváry Zoltán

 • "Fiatal rezidens orvosként a gyakorlati tudás mennyisége és minősége az első kiemelendő, amit Üllésen igen rövid idő alatt elsajátíthatunk. A napi betegszám miatt akár egy nap alatt is több gyakorlatot szerezhetünk, mint az egyetem hat éve alatt. Egy-két hét alatt „rutinszerűre” csiszolódik a fizikális diagnosztika. Emellé Csonka Doktornő elméleti oktatása is fejleszti képességeinket, készségeinket, mindig az adott beteggel, betegséggel, vizsgálattal összhangban.
  Bár alapellátás, de a Klinikai központ relatív távolsága miatt a legkülönbözőbb szakterületek diagnosztikáját és ellátását ismeri meg az okulni vágyó rezidens.
  Eseteink említésre méltó része sürgősségi ellátást igényel, így az életet veszélyeztető szituációkban is gyakorlatot szerezhetünk, akár végleges ellátással, akár fenntartó terápiával az OMSZ érkeztéig.
  Végül, de nem utolsó sorban az üllési praxis vegyeskörzet, így a fent leírtak nemcsak a felnőtt, de a gyermek- és csecsemőkorúak ellátása is feladata, a jelentős mennyiségű gyakorlati és elméleti tudás így a teljes populációra nézve elsajátítható."

  Timár Flóra

 • "A szakmai és emberi értékek magas szintű jelenléte érvényesül az egész csapat munkájában. Éveken, sőt egy életen át kamatoztathatja ezt az, aki kellőképpen figyel, és "szivacsként" érzékel az itt töltött idő alatt. A "komplex szemléletű", holisztikus elméletű gyógyítás, nyugati, keleti, alternatív gyógymódokkal megtanulható itt, sőt a beteg öngyógyító folyamatainak beindítása is szinte kizárólag itt sajátítható el!"

  Buják Szilvia