Rendelő

Ön a kártyája leadásával bizalmat szavazott nekünk, ezért bármilyen kérdéssel, problémával bizalommal fordulhat hozzánk. Fontos tudni azonban, hogy az egészségi állapota elsősorban Önön múlik! Együttműködésünk alatt mi legjobb tudásunk alapján megoldási javaslatokat teszünk, segítséget ajánlunk, de a döntést Ön hozza meg! Ennek érdekében kölcsönösen tájékoztatjuk egymást. Amit fontosnak tart (kérdések, panaszok, gyógyszerek, otthoni vérnyomás, vércukor mérésének eredményei, vélemények stb.) célszerű feljegyezni. Amit mi fontosnak tartunk (pl. diéta, gyógyszerszedésre vonatkozó javaslat, visszarendelés időpontja stb), azt mi is írásba adjuk. Kérjük elhozni a friss leleteket, szakrendelői, cukorbeteg vagy Syncumaros gondozási könyvet is. Rendszeresen szedett gyógyszereit mindig vegye be, akkor is, ha ellenőrző vizsgálatra jön! A rendelőbe lehetőség szerint előzetes bejelentkezés után, az egyeztetett időpontra érjen oda. Tervezhető vizsgálatokra (pl. NRSZH, jogosítvány) napokkal előbb kérjenek időpontot.  

Szolgáltatásaink: az akut rendelői és otthoni betegellátáson kívül krónikus betegek gondozását, otthoni ápolását végezzük. Gyógyszer és gyógyászati segédeszköz rendelésére, valamint keresőképtelenség esetén táppénzre vételre van jogunk. A rendelőben használunk EKG készüléket és 24 órás holter vérnyomásmérő monitort. Szűrővizsgálatokhoz csecsemőktől, kisdedektől vért veszünk, illetve a községi önkormányzat által fenntartott laboratóriumba küldjük pácienseinket. Rendszeresen szűrünk, oktatunk és tanácsadást tartunk. Rizikófelmérést, gépjárművezetői és fegyvertartási alkalmassági vizsgálatot végzünk, látleletet veszünk fel. Időpontot kérünk a szakrendelésekre, szükség szerint megszervezzük a betegek szállítását vagy útiköltség utalványt állítunk ki. A törvény által szabályozott módon a betegnek - szükség esetén kísérőjének - tömegközlekedési eszközre, illetve ha azt igénybe venni nem tudja, gépkocsi használatára állítjuk ki az utalványt. 

A bőrgyógyászat, szemészet, orr-fül-gégészet, urológia, nőgyógyászat, pszichiátria, traumatológia (baleseti sebészet), valamint a Tüdőszűrő Állomás beutaló nélkül is igénybe vehető. Ezeken az osztályokon szükség lehet időpont egyeztetésére, vagy orvosi konzultáció esetén beutalóra is.