Munkatársak

Varga Mihályné , Márti

 1981-ben végeztem Szegeden, a Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában. Gyermekápolói, majd körzeti szakápolói képesítést szereztem. Bölcsödében  és idősek otthonában gondozónőként dolgoztam. 1994-től jelenlegi munkahelyemen körzeti ápolónő vagyok. Diétás és életmódi tanácsadással segítem a cukorbetegeket és a rászorulókat is. Részt veszek a házi betegápolás feladataiban. Munkámat azért szeretem, mert lelkesít a betegek  pozitív  visszajelzése. A kisgyermekek pedig jókedvükkel, őszinteségükkel változatossá teszik a mindennapjaimat. 
 

Ádám Mihályné , Macus

1983-ban érettségiztem Szegeden, a Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában általános ápolói és asszisztensi képesítést  is szereztem. Először véradós asszisztens voltam. 1998 óta dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. 2005-ben OKJ-s Fiziotherápiás Szakaszisztensi képzést, 2013-ban diplomás ápolói képesítést szereztem az SZTE-ETSZK-n, Szegeden. Ezzel a képzettséggel nagyobb tudásra tettem szert, amelynek nagy hasznát veszem a mindennapi betegellátásban, amit a betegek visszajelzése is igazol. Feladataim közé tartozik az  ultrahang, a mágneses, elektromos és fényterápiás kezelések elvégzése saját és szakorvosi indikáció alapján. Részt veszek a házi betegápolás feladataiban is. 
 

Urbánné Makra Krisztina

1998-ban a Fodor József Gimnázium, Élelmiszeripari Szakközép-és Szakmunkásképző Intézetben gimnáziumi érettségi bizonyítványt, majd számítógép-kezelő szakképesítést és vakgépírás bizonyítványt szereztem. Majd egy kft-nél helyezkedtem el, ahol a feladatom egy 50 fős csapat irányítása, ellenőrzése volt. 2010-ben óvodai dajka szakképesítést szereztem, mivel régi vágyam volt gyermekek között dolgozni. Sajnos nem sikerült ebben a szakmában elhelyezkednem. 2010. november 1-je óta dolgozom a rendelőben, mint adminisztrátor. Jól érzem magam ebben a csapatban, mert segítőkészek a munkatársak. Szeretem ezt a munkát. Feladatom a betegellátásban keletkezett dokumentumok rögzítése számítógépen. A gondozási protokolloknak megfelelően a betegek dokumentációjának előkészítése, a szükséges vizsgálati időpontok megkérése és a betegszállítás megszervezése. Ezen felül a rendelő tisztaságáért felelek.
 

Dr. Kamenik Henriett 

1990-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem, Általános Orvos Karán. A diploma megszerzése után az egri Markoth Ferenc Kórház belgyógyászati osztályán helyezkedtem el orvosgyakornokként. Két gyermekem születése után visszaköltöztem Szegedre. Ezt követően a II.Kórház Onkológiai osztályán helyezkedtem el. Váratlan esemény miatt pályamódosításra kényszerültem átmenetileg. Ezt az időt kihasználva elvégeztem a  Kertészeti Főiskola Kertészmérnöki Karát. 2011.szeptembertől a Szegedi Tudományegyetem  Orvostudományi karán a családorvosi rezidens képzésben vettem részt. Jelenleg szakorvos jelöltként a Medi-Csi 2000 Egészségügyi Szolgáltató Bt.–nél dolgozom. Szakvizsgám várható időpontja 2014.november. Képzésem befejezése után családorvosként szándékozom dolgozni továbbra.
 

Bálintné Dékány Mónika

A Tisza Lajos Könnyűipari Szakközépiskolában érettségiztem 2000-ben, majd ezt követően 2001-ben Kereskedő és Boltvezető képesítést szereztem. Eddigi életem során több területen is kipróbálhattam magam, de sokáig a kereskedelemben dolgoztam. 2014. május óta dolgozom a rendelőben, Urbánné Makra Krisztina helyetteseként. Résztveszek a betegellátással kapcsolatos adminisztrációs tevékenységben, és én felelek a rendelőben a rend és a tisztaság fenntartásáért.
Nagyon megszerettem ezt a munkát. A munkatársaim nagyon türelmesek és segítőkészek velem, így a rámbízott feladatokat igyekszem maximálisan elvégezni.